page-1_img04_original3.jpg

Барахтівський м’ясокомбінат працює в сфері м’ясопереробки та продажу охолодженого та замороженого м’яса свинини, яловичини, баранини.

Виробничі потужності підприємства розташовані в мальовничому містечку Київської області – селі Барахти Васильківського району, яке, до речі, називають Київськими Карпатами, а перша літописна згадка про село датована 1159 роком.

Наше підприємство обладнане сучасними якісними лініями по забою та транспортуванню свинини, великої рогатої худоби, обладнані кишечний цех, цех по переробці сала та шкури, цех обвалки та жилування, встановлені потужні холодильні та морозильні камери.

Виробничий процес розпочинається із передубійного утримання скота та закінчується виробництвом готової продукції, її зберіганням та реалізацією. При цьому, ми маємо повний контроль над усіма етапами виготовлення м’ясопродуктів.

Автоматизовані всі процеси, розпочинаючи з прийому живої ваги і закінчуючи відвантаженням готової продукції. До речі, ми надаємо нашим клієнтам та партнерам можливість спостереження за виробничим процесом в режимі онлайн.

Спеціалістами підприємства розроблена та впроваджена унікальна технологія «Контроль та Якість онлайн», яка дозволяє виробництву працювати точно за графіком, без затримок та надає можливість співробітникам підприємства провністю контролювати виробничий процес від сировини до готової продукції.

Особлива увага на комбінаті приділяється питанням гігієни та харчової безпеки. Вся продукція сертифікована і має документи, що підтверджують якість - це і ветеринарне свідоцтво, висновки санітарно-епідеміологічних експертиз, сертифікат відповідності.

Нашими постачальниками є тільки перевірені великі агрокомплекси та фермерські господарства регіону. У виробництві використовується тільки якісна натуральна сировина.

Ще однією складовою успіху нашої компанії є свій автопарк спецтранспорту, який готовий швидко і якісно доставити товар до покупця, дотримуючи всі норми і вимоги зберігання продукції  під час транспортування. Це дозволяє знизити собівартість виробленої продукції і запропонувати на ринок якісний продукт за доступною ціною. Всі ці фактори, разом з вдалою логістикою, визначили наше становище на ринку як одного з найбільших м'ясопереробних комплексів Київської області.

У вересні 2015 відкрився цех обвалки та жилування, на базі якого виробляються напівфабрикати з охолодженого м'яса свинини, яловичини, баранини. Це було зроблено для співпраці з сегментом HoReCa. Розуміючи вимогливість даного сегменту ринку, зробили цей крок тільки після того, як довели до досконалості якісні показники продукції, щоб відповідати запитам найвишуканіших цінителів м'ясопродуктів.

Філософія нашого ведення бізнесу - уважне ставлення до побажань і смаків наших клієнтів, отримання зворотнього зв'язку для постійного вдосконалення в якості пропонованої продукції.

Ми успішно працюємо як зі спеціалізованими торговельними мережами, так і з м'ясопереробними підприємствами України, відомими ресторанами, готелями і кафе міста Києва.

Наша мета - зберігати лідерські позиції на ринку м'ясопродуктів України, задовольняти вимогам наших споживачів, забезпечувати високу якість продукції і в майбутньому гідно представляти українського виробника на європейському та світовому ринку.